Cercar

Inici -> Legislaciķ

Intervenciķ d'Amelia Tiganus a la II Jornada de Prostituciķ Calviā

27 de desembre de 2018

L'activista feminista i integrant de Feminicidio.net va participar amb la xarla "La prostituciķ és un privilegi masculí i incompatible amb la igualtat de gčnere"

Intervenciķ Amelia Tiganus

A la II Jornada de prostituciķ de Calviā vaig tenir l'ocasiķ d'escoltar i cončixer a una activista i feminista contra la TRACTA, Amelia Tigalus desmuntant punt a punt, pas a pas qualsevol argument sobre la legalitzaciķ de la prostituciķ postulant com a abolicionista d'aquesta prāctica. La seva histōria és esquinįadora encara que no victimista perquč lluita i conscičncia per on va i a qui l'escolta a sumar-se a un canvi d'enfocament sobre aquesta esclavitud del segle XXI.

Des de l'Oficina de la Defensora, dins de les seves competčncies, s'estā projectant diferents actuacions centrades en els Drets de les víctimes de la TRACTA, especialment amb finalitats d'explotaciķ sexual. Entre les actuacions estan entre  d'altres: impulsar la creaciķ d'una Xarxa de Defensories contra la TRACTA i generar conscičncia sobre la realitat de la Tracta de persones i violčncia sexual en els seus āmbits d'influčncia.

Descārrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

II Jornada Prostituciķ Calviā - foto 2

Data darrera modificaciķ: 7 de gener de 2019

© Oficina Defensora de la ciutadania Plaįa de la Porta del Camp 2. 07001 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971449490 - Correu electrōnic: reclamacio_dc@palma.cat